Salut! Sunt Mihai Teodor. Designer de interiorare in Iasi, Romania.

Am început sa fiu interesat in ceea ce mai apoi aveam sa descopăr a fi design in momentul in care a început sa îmi placa desenul. Studiile mi-au urmat pasiunea pentru desen si astfel, in 2000 am absolvit Liceul de Arta, Tulcea, secția pictura. In același an am intrat sa urmez cursurile facultății de design de la Universitatea de arte George Enescu din Iași, universitate unde am rămas sa lucrez ca preparator pentru încă doi ani după absolvire, aproape concomitent, lucrând la distanta cu Atelier DHC din Miami si cu alți colaboratori locali.

Odată cu apariția softurilor de proiectare pe calculator m-am regăsit printre primele generații care au adoptat aceste noi tehnici; lucrez pe calculator încă din anii 2000, softuri care acum lansează ediția 17; le cunosc încă de la prima lor ediție. Buna cunoaștere a acestor tehnici si deci, o buna reprezentare a proiectelor înainte de punerea acestora in practica este un avantaj pe care clienții si colaboratorii mei l-au apreciat de-a lungul timpului.

Intre 2007 si 2009 am lucrat împreuna cu echipa A.R. Interiors, Barcelona, unde am avut ocazia sa proiectez, dar si mai interesant, am avut ocazia sa execut proiectele pe care le concepeam.

Momentan, împreuna cu echipe de execuție locale si distribuitori locali sau internaționali execut proiectele de design interior pe care le concep aici.

Fie ca un client optează sa facem execuția integral sau doar proiectul împreuna, acesta se bucura de întreaga experiența acumulata in 8 ani de studii, 17 ani de experiența in proiectare si 7 ani de experiența in execuția integrala lucrărilor.

Daca te gandesti ca ai nevoie de ajutor in amenajarea vreunui interior sau vrei pur si simplu sa ti-l iei de pe cap atunci nu ezita sa ma contactezi, iti pot lucra un proiect personalizat pe nevoile tale si in baza proiectului iti pot executa lucrarea la cheie.

Sunt disponil la +40 751 742 016

mihaiteodor@mihaiteodor.com

Skype: mihaiteoro

image
https://mihaiteodor.com/wp/wp-content/themes/maple/
https://mihaiteodor.com/wp/
#d8d8d8
style2
paged
Incarcare postari
/home/mihaiteo/public_html/wp/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off