MUNCA NOASTRA IN 6 PASI SIMPLI

Proiecte executate
  • INTEGRAL
  • LA CHEIE
  • COMPLET
pana la final

01. SCHITE DE MANA & 3D.

Definim in principal probleme ce țin de funcții. In prima faza clienții noștri primesc un număr de 15 schițe desenate de mana pe vederea plana; schițe unde se dezvolta diverse idei ce țin de împărțirea funcționala a spațiului. Din aceste 15 schițe vom alege 3 schițe pe care vi le vom prezenta sub forma 3D. După ce avem o discuție stabilim cum ar trebui sa continuam, fie găsiți o schița care va place, fie va plac doua si atunci le îmbinam, fia nu va place niciuna, fie toate; continuam conform cu concluziile acestei discuții către definirea unui concept.

02. CONCEPT.

Definim in principal probleme ce țin de estetică. Odată ce avem o ținta continuam către o definire estetica a proiectului. Vedem mai in detaliu decorațiunile, ce tip de mobila sau finisaje vor fi folosite si in cele din urma ne întâlnim pentru a vedea ce fel ar trebui sa icheiem proiectul.

03. CAIET FINAL DE PROIECT.

Odată cu vizualizarea conceptului optimizam elementele slabe si continuam prin definirea tehnica a proiectului si construcția caietului final. Caietul pe care îl veți primi in final conține:

Un concept 3D rezultant din discutiile anterioare ca si imagini fotorealiste.

Planșe tehnice funcționale.

O secțiune mediana a spațiului.

Planșe tehnice pentru mobila la comanda.

Planșe tehnice pentru instalația electrica.

Planșe tehnice pentru instalația sanitara.

Planșe tehnice pentru tavanele false.

Planșe tehnice pentru perețilii de rigips.

Planșe tehnice pentru finisajul podelelor.

Planșe tehnice pentru finisajul pereților.

Necesar pentru gresie si faianța.

04. CONSTRUCTII SI INSTALATII.

Spargeri, demolari, adaptări, instalații sanitare si electrice, finisaje. Cu eliminarea perioadelor de inactivitate printr-o buna organizare a lucrărilor putem garanta atât rapiditatea in execuție cat si asigurarea blocurilor de timp suficiente pentru o execuție corecta a lucrărilor.

05. MOBILA.

Atât mobila de comerț cat si la comanda. In privința mobilierului la comanda, avem capacitatea de a executa orice model de mobilier, fie el din lemn masiv, fie PAL, fie MDF, pe o gama extrem de variata de finisaje. In privința mobilierului din comerț avem contacte directe cu fabrici străine din spațiul intracomunitar dar si cu distribuitori autohtoni cu mobilier din toata lumea.

06. DECORATIUNE.

Decorațiunea ca si accesoriile vestimentare poate aduce un plus de stil unui interior. Putem pune la dispoziția clienților o serie de soluții creative in acest sens. Putem aduce colecții de draperii si perdele dintre cele mai diverse direct de la producătorii străini sau prin distribuitori naționali astfel încât interiorul dumneavoastră sa aibă un aer plăcut si original.

image
https://mihaiteodor.com/wp/wp-content/themes/maple/
https://mihaiteodor.com/wp/
#d8d8d8
style2
paged
Incarcare postari
/home/mihaiteo/public_html/wp/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off