Salut! Sunt Mihai Teodor.

Designer de interioare, Iași, România.

Am început sa fiu interesat în ceea ce mai apoi aveam sa descopăr a fi un designer de interioare în momentul în care a început sa îmi placa desenul. Studiile mi-au urmat pasiunea pentru desen și astfel, în 2000 am absolvit Liceul de Arta, Tulcea, secția pictura. In același an am intrat sa urmez cursurile facultății de design de la Universitatea de arte George Enescu din Iași, universitate unde am rămas sa lucrez ca preparator pentru încă doi ani după absolvire. Aproape concomitent, am lucrat la distanta cu Atelier D.H.C. din Miami și cu alți colaboratori locali ca și designer de interioare sau ca designer industrial și de produs.

Odată cu apariția softurilor de proiectare pe calculator m-am regăsit printre primele generații care au adoptat aceste noi tehnici de lucru. Lucrez pe calculator încă din anii 2000, softuri care acum lansează ediția 20; le cunosc încă de la prima lor ediție. Buna cunoaștere a acestor tehnici și deci, o buna reprezentare a proiectelor înainte de punerea acestora în practica este un avantaj pe care clienții și colaboratorii mei l-au apreciat de-a lungul timpului.

Intre 2007 și 2009 am lucrat împreuna cu echipa A.R. Interiors, Barcelona, ca și designer de interioare unde am avut ocazia sa proiectez, dar și mai interesant, am avut ocazia sa execut proiectele pe care le concepeam.

Momentan, împreuna cu echipe de execuție locale și distribuitori locali sau internaționali execut proiectele de design interior pe care le concep aici, in Iasi.

Fie ca un client optează sa facem execuția integral sau doar proiectul de design interior împreuna, acesta se bucura de întreaga experiența acumulata în 8 ani de studii, 20 de ani de experiența în proiectare și 10 ani de experiența în execuția integrala lucrărilor.

Daca te gândești ca ai nevoie de ajutor în amenajarea interioara vreunui spațiu sau vrei pur și simplu sa ți-l iei de pe cap și sa îl vezi făcut fără sa te ocupi de el atunci nu ezita sa ma contactezi, iți pot lucra un proiect personalizat pe nevoile tale și în baza proiectului iți pot executa lucrarea la cheie.

Sunt disponibil la +40 751 742 016, e-mail: mihaiteodor@mihaiteodor.com sau pe Skype la mihaiteoro.

Pentru alte date de accesează pagina de contact a acestui site.

Call Now Button