SERVICII DE DESIGN INTERIOR ȘI EXECUȚIE LA CHEIE

Serviciile noastre în 6 pași simpli.

1. Schițe.

Servicii de design interior, ca orice altceva, încep de la o prima schița. Definim în principal probleme ce țin de funcții. In prima faza clienții noștri primesc un număr de 15 schițe desenate de mana pe vederea plana; schițe unde se dezvolta diverse idei ce țin de împărțirea funcționala a spațiului. Din aceste 15 schițe vom alege 3 schițe pe care vi le vom prezenta sub forma 3D. După ce avem o discuție stabilim cum ar trebui sa continuam, fie găsiți o schița care va place, fie va plac doua și atunci le îmbinam, fia nu va place niciuna, fie toate; continuam conform cu concluziile acestei discuții către definirea unui concept.

2. Concept.

Definim în principal probleme ce țin de estetică. Odată ce avem o ținta continuam către o definire estetica a proiectului. Vedem mai în detaliu decorațiunile, ce tip de mobila sau finisaje vor fi folosite și în cele din urma ne întâlnim pentru a vedea ce fel ar trebui sa încheiem proiectul.

3. Caiet final de Proiect.

Odată cu vizualizarea conceptului optimizam elementele slabe și continuam prin definirea tehnica a proiectului și construcția caietului final. Caietul pe care îl veți primi în final conține:

 • Un concept 3D rezultant din discuțiile anterioare ca și imagini foto realiste.
 • Planșe tehnice funcționale.
 • O secțiune mediana a spațiului.
 • Planșe tehnice pentru mobila la comanda.
 • Planșe tehnice pentru instalația electrica.
 • Planșe tehnice pentru instalația sanitara.
 • Planșe tehnice pentru tavanele false.
 • Planșe tehnice pentru pereții de rigips.
 • Planșe tehnice pentru finisajul podelelor.
 • Planșe tehnice pentru finisajul pereților.
 • Necesar pentru gresie și faianța.

In final, în urma unui proiect de design interior un client are aproximativ 95% din informația necesara implementării. Servicii de design interior oferite prin proiect de catre Desgin Interior Mihai Teodor SRL includ, de asemenea, vizite de șantier pentru clarificarea proiectului în cazul în care un client optează pe a-și amenaja în regie proprie.

4. Construcții & Instalații.

Spargeri, demolări, adaptări, instalații sanitare și electrice, finisaje. Cu eliminarea perioadelor de inactivitate printr-o buna organizare a lucrărilor putem garanta atât rapiditatea în execuție cat și asigurarea blocurilor de timp suficiente pentru o execuție corecta si durabila a lucrărilor.

5. Mobila.

O parte importanta la serviciile de design interior este mobila. Atât mobila de comerț cat și la comanda. In privința mobilierului la comanda, avem capacitatea de a executa orice model de mobilier, fie el din lemn masiv, fie PAL, fie MDF, pe o gama extrem de variata de finisaje. In privința mobilierului din comerț avem contacte directe cu fabrici străine din spațiul intracomunitar dar și cu distribuitori autohtoni cu mobilier din toată lumea.

5. Decorațiune și Detalii.

Decorațiunea ca și accesoriile vestimentare poate aduce un plus de stil unui interior. Putem pune la dispoziția clienților o serie de soluții creative în acest sens. Putem aduce colecții de draperii și perdele dintre cele mai diverse direct de la producătorii străini sau prin distribuitori naționali astfel încât interiorul dumneavoastră sa aibă un aer plăcut și original.
Serviciile de design interior ale firmei noastre se axează pe a finaliza în concret o imagine pana la ultimele detalii. In final ne ocupam de finisaje și detalii.
O amenajare corecta este una care întâi place designerului și apoi, cel mai sigur va plăcea și clientului. Cu servicii de design interior, o amenajare poate capătă un aspect profesionist ușor vizibil pentru orice persoana.
Si daca ceea ce ai citit ți se pare ca este ceea ce crezi ca ai nevoie, atunci nu ezita sa ne contactezi.

 

 

 

Servicii Design Interior si Amenajari Trafalet
Call Now Button